Ingredients
-
250 g Äggnudlar
-
150 g Sockerärtor
-
1 st Paprika röd
-
2 st Morötter
-
1 burk Minimajs
-
1 st Broccoli
-
400 Kycklingfilé
-
Såsen
-
0.5 dl Japansk soya
-
2 dl Kycklingbuljong
-
0.5 dl Rapsolja
-
2 st Vitlöksklyftor
-
1.5 tsk Kinesisk soya
-
3 msk Farinsocker
-
1 tsk Majsstärkelse
Directions
Äggnudelwok med grönsaker och kyckling. En nudelwok med paprika, sockerärtor, minimajs, broccoli och morötter och dessa går såklart att anpassa efter de grönsakerna man har hemma och gillar. Såsen körs enkelt på bland annat buljong och soya. Mums!
Steps
1
Done
|
SåsenVispa ihop alla ingredienserna till såsen så att du har den redo. |
2
Done
|
Hacka alla grönsaker och kycklingen. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. |
3
Done
|
Stek kycklingen tills den nästan är genomstekt. Tillsätt alla grönsakerna och stek ihop i 2-3 min. Tillsätt sedan såsen, minimajset och sockerärtorna och rör ihop. Låt puttra ihop i 3-4 min och rör sedan ner äggnudlarna. |
One Comment Hide Comments
La även i nötter och pak choi men ingen majs för det gillas inte här😉 supergott! En ny favorit, smaken är snarlik chop chops chicken cashew