0 0
Äggnudelwok med grönsaker och kyckling

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 g Äggnudlar
150 g Sockerärtor
1 st Paprika röd
2 st Morötter
1 burk Minimajs
1 st Broccoli
400 Kycklingfilé
Såsen
0.5 dl Japansk soya
2 dl Kycklingbuljong
0.5 dl Rapsolja
2 st Vitlöksklyftor
1.5 tsk Kinesisk soya
3 msk Farinsocker
1 tsk Majsstärkelse

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Äggnudelwok med grönsaker och kyckling

  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Såsen

Directions

Share

Äggnudelwok med grönsaker och kyckling. En nudelwok med paprika, sockerärtor, minimajs, broccoli och morötter och dessa går såklart att anpassa efter de grönsakerna man har hemma och gillar. Såsen körs enkelt på bland annat buljong och soya. Mums!

Steps

1
Done

Såsen

Vispa ihop alla ingredienserna till såsen så att du har den redo.

2
Done

Hacka alla grönsaker och kycklingen. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet.
Woka grönsakerna i omgångar i olja och lägg dem åt sidan (förutom majset och sockerärtorna). De ska få lite yta med fortfarande vara krispiga.

3
Done

Stek kycklingen tills den nästan är genomstekt. Tillsätt alla grönsakerna och stek ihop i 2-3 min. Tillsätt sedan såsen, minimajset och sockerärtorna och rör ihop. Låt puttra ihop i 3-4 min och rör sedan ner äggnudlarna.
Servera woken med sötsursås!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Filodegspaj med fetaost - gibanica
previous
Filodegspaj med fetaost – gibanica
krispig linsburgare
next
Krispiga linsburgare med srirachamayo
Filodegspaj med fetaost - gibanica
previous
Filodegspaj med fetaost – gibanica
krispig linsburgare
next
Krispiga linsburgare med srirachamayo

One Comment Hide Comments

La även i nötter och pak choi men ingen majs för det gillas inte här😉 supergott! En ny favorit, smaken är snarlik chop chops chicken cashew

Add Your Comment