Ingredients
-
Kronärtkocksdipp
- 1 burk Kronärtskocka
- 1.5 dl Ricotta
- 1 dl Parmesan
- 1 msk Olivolja
- 1 st Vitlöksklyftor
- Salt
- Peppar
-
Vitlöksbröd
- Brödskivor
- Vitlökssmör
Directions
Kronärtskocksdipp med rostat vitlöksbröd. En enkel dipp som jag serverade som tillbehör till en krämig citronpasta, men det går lika bra att servera den som sidorätt till meze eller tapas. Bröden skivar jag och penslar med vitlöksmör och rostar sedan i ugn tills de blir gyllene.
Steps
1 Done | VitlöksbrödSkär upp så många brödskivor du vill ha. Blanda rumstempererat smör med en pressad vitlökssklyfta och lite salt. Bre bröden och rosta på 200 grader tills de är gyllene. |
2 Done | KronärtskocksdippSila av kronärtskockorna. Mixa kronärtskockorna, pressa vitlök, ricotta, parmesan och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Förvara i kylen tills det är dags att äta! |