0 0
Kronärtskocksdipp med rostat vitlöksbröd

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Kronärtkocksdipp
1 burk Kronärtskocka
1.5 dl Ricotta
1 dl Parmesan
1 msk Olivolja
1 st Vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Vitlöksbröd
Brödskivor
Vitlökssmör

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kronärtskocksdipp med rostat vitlöksbröd

  • 20
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Kronärtkocksdipp

  • Vitlöksbröd

Steg

Dela
Annons:

Kronärtskocksdipp med rostat vitlöksbröd. En enkel dipp som jag serverade som tillbehör till en krämig citronpasta, men det går lika bra att servera den som sidorätt till meze eller tapas. Bröden skivar jag och penslar med vitlöksmör och rostar sedan i ugn tills de blir gyllene.

Steg

1
Färdig

Vitlöksbröd

Skär upp så många brödskivor du vill ha. Blanda rumstempererat smör med en pressad vitlökssklyfta och lite salt. Bre bröden och rosta på 200 grader tills de är gyllene.

2
Färdig

Kronärtskocksdipp

Sila av kronärtskockorna. Mixa kronärtskockorna, pressa vitlök, ricotta, parmesan och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Förvara i kylen tills det är dags att äta!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Enkel tomat carpaccio med rödlök
Föregående
Enkel tomat carpaccio med rödlök
Krämig citronpasta
Nästa
Krämig citronpasta
Enkel tomat carpaccio med rödlök
Föregående
Enkel tomat carpaccio med rödlök
Krämig citronpasta
Nästa
Krämig citronpasta

Kommentera