Ingredients
-  
Såsen
 -  3 msk Hoisinsås
 -  3 tsk Kinesisk soya
 -  2 msk Rapsolja
 -  2 tsk Japansk soya
 -  1 msk Sriracha
 -  1 tsk Farinsocker
 -  2 msk Crispy chili oil
 -  
Färsen
 -  500 g Blandfärs
 -  1 st Vitlöksklyftor
 -  1 tsk Sichuanpeppar
 -  
Övrigt
 -  250 g Äggnudlar
 -  1 st Broccoli
 -  30 g Spenat
 -  
Topping
 -  Salladslök
 -  Jordnötter
 -  Crispy chili oil
 
Directions
En snabb nudelrätt med färs och nudlar. Stek på valfri färs och blanda med sås, nudlar och grönsaker. Jag har i broccoli och spenat som jag placerar snabbt. Toppa sedan med salladslök, jordnötter och crispy chili oil.
Steps
|   1  Done   |   SåsenBlanda ihop alla ingredienser till såsen. Ställ åt sidan.  |  
|   2  Done   |   Färsen och nudlarKoka upp vattnet till nudlarna och koka enligt anvisningarna på paketet.  |  
|   3  Done   |    Vänd ner nudlar, grönsakerna, såsen, nudelvattnet och vänd ihop. Smaka av och tillsätt evenutellt mer japansk soya, salt, sriracha eller olja.  |  
|   4  Done   |    Servera direkt och toppa med salladslök, crispy chili oil och jordnötter!  |  
3 Comments Hide Comments
Stekt färs med nudlar – enkelt och gott
mums så gott och lättlagat!!
Tack Emilia för inspiration till köket
Tack Lotta ❤
Verkligen enkelt och supergott👌🏼🤌🏼