0 0
Nudlar med biff och bambuskott

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Biff
450 g Lövbiff
1 msk Japansk soya
2 msk Ingefära
1 st Vitlöksklyftor
2 msk Majsstärkelse
1 tsk Bakpulver
Såsen
4 msk Hoisinsås
2 msk Oystersås
3 msk Japansk soya
1 msk Kinesisk soya
1 dl Vatten
Övrigt
200 g Äggnudlar
300 g Bambuskott
1 knippe Salladslök

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nudlar med biff och bambuskott

  • 40
  • Portioner 5
  • Medium

Ingredienser

  • Biff

  • Såsen

  • Övrigt

Steg

Dela

Biff med bambuskott och nudlar. Lyxigt och gott! Du kan även servera med ris. Äter du inte biff så testa med tofu istället!

Steg

1
Färdig

Biffen

Börja med biffen. Strimla den och blanda sedan med olja, bakpulver, majstärkelse, vitlök, ingefära, japansk soja. Låt stå och marineras i ca 30 min.

2
Färdig

Såsen

Blanda alla ingredienser till såsen i en skål.

3
Färdig

Nudlar, bambuskott och salladslök

Koka nudlar. Sila av bambuskott och strimla salladslöken.

4
Färdig

Börja steka

Stek biffen i olja på hög värme tills den fått färg vänd i bambuskott och sås. Woka ihop i 2-3minuter. Vänd sedan i lite av nudlarna åt gången och blanda ihop. Vänd i salladslöken (spara till topping). Blanda ihop och smaka av med mer soja (om det behövs mer salt) eller mer oystersås/hoisin).

Servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Enkel pasta med ugnsrostade grönsaker och ricotta
Nästa
Ost och baconpaj med karamelliserad lök
Föregående
Enkel pasta med ugnsrostade grönsaker och ricotta
Nästa
Ost och baconpaj med karamelliserad lök

Kommentera