0 0
Ugnsbakad ravioli – Färdiga ravoli i krämig tomatsås

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
600 g Ravioli
Tomatsås
500 g Tomatsås
5 dl Grädde
1 msk Oregano
1 st Vitlöksklyftor
1 msk Olivolja
2 msk Tomatpure
Salt
Peppar
Topping
4 dl Riven mozzarella
2 st Mozzarella
1 kruka Basilika

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ugnsbakad ravioli – Färdiga ravoli i krämig tomatsås

  • 40
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Tomatsås

  • Topping

Steg

Dela

Ugnsbakad ravioli – Färdiga ravioli i krämig tomatsås. Superenkel och god vardagsrätt. Köp dina favoritravioli, gör en krämig tomatsås och skjutsa in i ugnen. På drygt 40 minuter har du en färdig pastagratäng. Jag blandade raviolis med olika smaker så här är det fritt fram att göra rätten vegansk (finns vegansk ravioli) vegetarisk eller med kött.

Servera sedan din bakade pasta med en god sallad!

Tips på Studentpresenter här (adlink)

Steg

1
Färdig

Fräs vitlöken på svag värme i olivoljan. Tillsätt tomatpuren och fräs lite till. Tillsätt tomatåsen och låt koka upp. Låt puttra i 10 min. Tillsätt grädde, oregano och salta och peppra. Koka upp.

2
Färdig

Sätt ugnen på 200 grader. Häll över pastan i i en form (okokt) och häll över såsen så raviolin täcks. Blanda. Toppa med både riven mozzarella och vanlig mozzarella. Grädda i ugnen i ca 20-25min.

3
Färdig

Toppa med färsk basilika och servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Laxpasta med citron- och parmesansås
Föregående
Laxpasta med citron- och parmesansås
Saftig jordgubbsrulltårta - Rulltårta med jordgubbssylt
Nästa
Saftig jordgubbsrulltårta – Rulltårta med jordgubbssylt
Laxpasta med citron- och parmesansås
Föregående
Laxpasta med citron- och parmesansås
Saftig jordgubbsrulltårta - Rulltårta med jordgubbssylt
Nästa
Saftig jordgubbsrulltårta – Rulltårta med jordgubbssylt

2 Comments Dölj kommentarer

Hej. Dum fråga kanske men köpte rak ravioli. Står på påsen att den ska kokas i tre minuter. Om jag har den i ugnen så länge som de står i receptet kommer den bli ”överkokt” då?

Kommentera