Smarriga små calzone i mini format fyllda med en god tomatsås, ost och skinka. Perfekta att ta med på utflykt eller att ha i frysen för en snabb lunch. De...
Gyros med grillost i hemmagjort bröd – en rätt som ni måste testa. Att äta denna gyros känns som att vara i Grekland för en stund. Det fluffiga brödet gifter...
Frasig och mjuk hemmagjord focaccia toppad med flingsalt och chiliflakes. Focaccia är ett italiensk bröd från regionen Ligurien. Brödet kännetecknas av att de toppas med olivolja och salt, eller varieras...
Fluffig pizza på egenbakat focacciabröd. Detta blir så fluffigt och gott. För att få focaccian fluffig behöver den tid på sig att jäsa. Gärna 24-48h. Du kan toppa pizzan med...
Nattjästa baguetter – supergoda, frasiga baguetter som är jättesmidiga att baka. Degen förbereds dagen innan och får jäsa på köksbänken. Dagen efter är det i stort sätt redo att gräddas....
Grötbröd långpanna – perfekt bröd att baka med överbliven gröt. Frallorna blir supermjuka och saftiga. Frallorna går utmärkt att frysa in och de håller sig även bra i sluten påse...
Arepas – majsbröd med rostad tomatsalsa, guacamole och valfritt protein. Arepa är ett populärt majsbröd i det nordliga länderna i Sydamerika, bland annat Colombia och Venezuela. Brödet fylls ofta med...
Mongoliska köttbullar i smakrik och god glaze. Supergoda och passar perfekt att servera till en nudelsallad, med ris eller om rätt på en buffé. Köttbullarna tillagas i ugnen på drygt...
Hemmagjorda bao buns med hoisinmarinerad kyckling, picklade grönsaker och sririachamajonnäs. Bao buns är fluffiga och mjuka bröd från Taiwan. Det går att variera oändligt med protein och tillbehör. Som tacos!...
Sesambagels – hemmagjorda bagels med sesamfrön. Goda och mjuka sesambagels. Supergott tillsammans med färskost och skinka. Det här receptet ger ca 10-12 bagels och går bra att frysa in.