Nattjästa baguetter – supergoda, frasiga baguetter som är jättesmidiga att baka. Degen förbereds dagen innan och får jäsa på köksbänken. Dagen efter är det i stort sätt redo att gräddas....
Grötbröd långpanna – perfekt bröd att baka med överbliven gröt. Frallorna blir supermjuka och saftiga. Frallorna går utmärkt att frysa in och de håller sig även bra i sluten påse...
Arepas – majsbröd med rostad tomatsalsa, guacamole och valfritt protein. Arepa är ett populärt majsbröd i det nordliga länderna i Sydamerika, bland annat Colombia och Venezuela. Brödet fylls ofta med...
Mongoliska köttbullar i smakrik och god glaze. Supergoda och passar perfekt att servera till en nudelsallad, med ris eller om rätt på en buffé. Köttbullarna tillagas i ugnen på drygt...
Hemmagjorda bao buns med hoisinmarinerad kyckling, picklade grönsaker och sririachamajonnäs. Bao buns är fluffiga och mjuka bröd från Taiwan. Det går att variera oändligt med protein och tillbehör. Som tacos!...
Sesambagels – hemmagjorda bagels med sesamfrön. Goda och mjuka sesambagels. Supergott tillsammans med färskost och skinka. Det här receptet ger ca 10-12 bagels och går bra att frysa in.
Hemmagjord pan pizza – mjuk pizza med frasig botten. Pan pizza tillagas i ugn och har vanligtvis tjockare botten än en klassisk italiensk pizza. Genom att först tillaga pizzan i...
Kyckling souvlaki med mjukt bröd. Saftig och mjukt kycklingsouvlalki som serveras med pitabröd, tzatziki och en fräsch sallad. En perfekt sommarmiddag som får vilken plats som helst att kännas som...
Somun – supergott och lufigt pitabröd från balkan. De är otroligt mjuka och luftiga. Pitabröden äts vanligtvis tillsammans med cevapcici, pljeskavica eller grillat. Viktigt att vara försiktig med degen och...
Goda falafewraps i hemmagjort mjukt bröd. Det tar lite tid men det är värt det! Falafelsmeten kan du förbereda och låta stå i kylen i 1-2 dygn. Det går även...