Minibakpotatis – både billigare och en perfekt apetizer eller del av en buffé. Detta och typställa fram massa topping? Så enkelt och trevligt! Vad toppar du helst din bakpotatis med?...
Blinier – ryska boveteplättar med löjrom, rödlök, Creme Fraiche och gräslök. En klassik förrätt! Jag testade att äta till middag men det är mer av en förrätt ändå faktiskt 😀...
Supergod löjromspizza med creme fraiche, västerbottenost, rödlök, löjrom och dill. En väldigt lyxig och god pizza som funkar både som förrätt och middag. Receptet nedan är för 1 pizza, mängden...
Frasiga potatisvåfflor! Är lite sen på bollen att inse huuur mycket man kan göra med våfflor förutom att äta dem med sylt och grädde. Det går att göra våfflor med...
En väldigt enkel och otroligt god förrätt. Perfekt förrätt om man har en lite mäktigare varmrätt, den rostade spetskålen är också god att servera som tillbehör till varmrätten. Rekommenderar detta!
God och lyxig pizza med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill. Anledningen till att den heter pizza bianco är att den inte innehåller tomatsås och därför blir en så kallad...