Kyckling med cashewnötter! En klassisk, god och enkel rätt som är smakrik men inte stark. Paprikasorterna går att variera men jag gillar att blanda olika sorter för att det blir...
Thai drunken noodles, pad kee mao eller nudlar med kyckling och thaibasilika är en populär thailändsk wokrätt. De har fått nämnet för att de ska bota baksmälla och även för...
Vegetariska yaki udonnudlar! Det är en populär japansk nudelrätt som består utan udonnudlar, valfritt protein, grönsaker och en smakrik sås. Jag gjorde mina nudlar med soyafärs och pak choi. Blev...
Chicken chow mein – god kinesisk kycklingwok med nudlar. En väldigt smidig wok där både grönsakerna och proteinet går att variera efter smak och det man har hemma. Byt ut...
Bao buns kommer från Taiwan och betyder ångat bröd. Bao buns är alltså små luftiga och fluffiga bröd. I den här rätten har jag serverat bao buns med marinerad fläsksida,...
En god vegetarisk wok med grönsaker och risnudlar. Jag använde paprika, skogschampinjoner, morötter, zucchini och minimajs. Men föredrar du någon annan grönsak mer kan du självklart byta ut mot den!...
Pad See Ew med tofu. Pad see ew är väldigt likt pad thai. En pad rätt består alltid av stekta nudlar med ägg, det är det alla pad-rätter har gemensamt...
Biff med thaibasilika och bambuskott. Går snabbt att laga och är väldigt gott. Den är inte så stark som de kanske låter utan det beror helt på hur stark chili...
Pad see ew är en klassisk thailändsk wok som görs på lite bredare nudlar, en sojasås och kinesisk broccoli. Det bästa är att steka en portion åt gången för att...