Ingredients
- 400 g Soyafärs
- 150 g Skogschampinjoner
- 2 st Vitlöksklyftor
- 2 st Pak choi
- 500 g Udonnudlar
- 4 st Salladslök
-
Sås
- 5 msk Kinesisk soyamörk soya
- 4 msk Oystersåsersätt med mushroomsås för vego
- 2 msk Mirin
- 4 msk Farinsocker
Directions
Vegetariska yaki udonnudlar! Det är en populär japansk nudelrätt som består utan udonnudlar, valfritt protein, grönsaker och en smakrik sås. Jag gjorde mina nudlar med soyafärs och pak choi. Blev verkligen supergott och gick superfort att laga! Nudlarna köpte jag faktisk på Willys. Ersätt oystersåsen till mushroomsås så blir rätten helt vegetarisk.
Steps
1 Done | SåsenBörja med att blanda ihop alla ingredienser till såsen i en litet skål. |
2 Done | Skiva champinjonerna. Stek färsen i en djup panna tills den får lite yta. Tillsätt champinjonerna och stek på tills svampen mjuknat. Pressa i vitlöken och stek med svampen och färsen. |
3 Done | Toppa med salladslök och servera direkt! |