Supergod löjromspizza med creme fraiche, västerbottenost, rödlök, löjrom och dill. En väldigt lyxig och god pizza som funkar både som förrätt och middag. Receptet nedan är för 1 pizza, mängden...
Veganska bönburgare med barbequesås. Smakrika veganska burgare på bönor och champinjoner. Tycker de blev riktigt smakrika och goda! De är lite mjuka så har man lite skills så kan man...
Panerad avokado med sallad och srirachamajonnäs! Det enda svåra med den här rätten är att hitta bra avkoado hehe, det är ju alltid ett lotteri! Men att panera och steka...
Frasiga potatisvåfflor! Är lite sen på bollen att inse huuur mycket man kan göra med våfflor förutom att äta dem med sylt och grädde. Det går att göra våfflor med...
Enkel, snabb och fräsh tonfisksallad med pasta eller tonfiskpastasallad kanske man kan kalla det också 🙂 jag tycker både feta och rödlök görs sig bra till tonfisk men övriga ingredienser...
En krämig pastasallad med inspiration från mexico, hehe. Lite smörstekt majs, grillad kyckling och en dressing med tacosmak. Kycklingen kan uteslutas eller bytas ut mot soyabitar om man vill ha...
God och lyxig pizza med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill. Anledningen till att den heter pizza bianco är att den inte innehåller tomatsås och därför blir en så kallad...
Wrap med linspuckar, fetaost, grönsaker och vitlöksyoghurt. Frasiga biffar som kan serveras såhär i en wrap eller med ris/couscous/bulgur med grönsaker och sås. Väldigt gott i vilket fall som helst!
Kycklingsallad med rostade kikärtor, couscous och grönsaker. En fräsch sallad med både krispig, mjukt och tuggit. Servera den med en vitlökssås på yoghurt, vitlök, salt och peppar eller en srirachafraiche...