Saftiga kycklingspett med paprika och rödlök. Kycklingen får ligga i en yoghurtmarinad i ett par timmar för att bli riktigt saftig. Till spetten kan du servera krispig potatis i ugn...
Krispig tofu panerad i panko och smaksatt med tacokrydda. Ett enkelt och gott sett att variera tacosen och göra den vegetarisk. Servera med klassiska tacotillbehör så som sallad, rödlök, majs,...
Enkla tonfiskbiffar som är krispiga på utsidan men mjuka på insidan. Servera tonfiskbiffarna med äggnudla, stekt broccoli och srirachamajnonnäs. Antingen färdigköpt eller blanda ihop majonnäs med önskad mängd srirachasås.
Krispiga, enkla och goda linsburgare med fetaost som vi åt i bröd tillsammans med ajvar och grönsaker. Jag har testat att göra burgarna utan ägg, men tyvärr håller de inte...
Tunnbrödsrulle med potatismos, chorizo och goda tillbehör. Tunnbrödsrulle är så gott och enkelt att göra. Det går även smidigt att göra vegetariskt! Stek varlfri korv, gör ett gott mos och...
En enkel och väldigt god nachoplåt med salsiccia istället för vanlig färs. Du behöver bara steka salssican, skjutsa in nachosen i ugnen en kortis och sen toppa med dina favoritgrönsaker...
Krispigt stekt tofu i en söt glaze med sesamfrön, gurksallad och ris. Riktigt gott! Det är något tidskrävande att panera tofun men det är det värt. Tofun är fortfarande krispig...
Krispig sticky chicken i en söt glaze tillsammans med en syrlig gurksallad och ris. Det här var verkligen galet gott och jag kommer definitivt laga det igen. Det är inte...
En pastasallad med en sötsyrlig italiensk dressing toppad med färska grönsaker, salami och minimozzarella. Du kan själv välja om du vill vända i dressingen i pastan eller servera den vid...
Hemmagjord burrito med hemmagjorda tortillas. Burritos går att variera oändligt, precis som tacos. Du kan använda vilket protein du vill och variera såser och ostar. Du vill inkludera något syrligt,...