Panerad avokado med sallad och srirachamajonnäs! Det enda svåra med den här rätten är att hitta bra avkoado hehe, det är ju alltid ett lotteri! Men att panera och steka...
Färsfylld aubergine toppad med fetaost och parmesan. En väldigt enkel, smakrik och god rätt. Den är dessutom lätt att göra vegetarisk. Byt ut köttfärsen till vegetarisk/vegansk färs. Servera med persiljeyoghurt...
Pastarullar med spenat och ricottafyllning i tomatsås. Perfekt helgmat och dessutom väldigt väldigt gott också! Vill du så kan du göra en tomatsås från scrath men det går lika bra...
Vegetariska samosas med smakrik potatisfyllning som vi åt med en yoghurtdipp med vitlök och persilja. Gillar du koriander så kan du byta ut persiljan mot de istället! Samosas är indiska...
Veganska krispiga ”fiskpinnar med dillsås och havreris. Riktigt goda veganska fiskpinnar gjorda på naturell tofu. De smakar inte riktigt fisk såklart men tillsammans med alla tillbehör kändes det som att...
Pasta med blåmusslor i tomatsås. Den här pastan blev så himla god. Både jag och Danny satt tysta och njöt och hämtade mer. Det här är verkligen en perfekt pasta...
Italiensk pastasallad med valnötspesto, minimozzarella, ruccola, babytomater och salami. En väldigt god Italien inspirerad pastasallad som går lika bra att göra med färdigköpt pesto. Jag tycker det blir extra gott...
Majs och linsbiffar med havreris och grönkål. Väldigt enkla och goda biffar som vi åt med havreris som är en ny produkt från Freebaco, smakar väldigt likt matvete skulle jag...
Bowl med risnudlar i chili-och vitlöksolja och krispig tofu. En enkel bowl som du toppar med det du har hemma. Jag hade mango, rödkål, rädisor och sojabönor men har du...