• Home
  • Helgmat
  • Pastarullar med spenat och ricottafyllning i tomatsås
0 0
Pastarullar med spenat och ricottafyllning i tomatsås

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 paket färska Lasagneplattor färska
250 g Ricotta
450 g Fryst spenat
1 st Mozzarella
100 g Parmesan
2 st Vitlöksklyftor
2 msk Persilja
500 ml Tomatsås
1.5 tsk Lökpulver
Kvisttomater
Salt
Peppar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Pastarullar med spenat och ricottafyllning i tomatsås

  • 40
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Pastarullar med spenat och ricottafyllning i tomatsås. Perfekt helgmat och dessutom väldigt väldigt gott också! Vill du så kan du göra en tomatsås från scrath men det går lika bra med en god färdigköpt tomatsås. Jag använder även färska lasagneplattor vilket gör det här receptet väldigt snabbt att laga 😀

 

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 225 grader.

2
Done

Tina upp spenaten och låt den rinna av ordentligt. Stek den i olja med vitlök, krydda med salt, peppar, lökpulver och blanda med ricottan.

3
Done

Koka upp vatten och doppa lasagneplattorna i varmvattenen tills de mjuknar upp en aning för det ska bli lättare att rulla. Fyll rullarna med 1-2 stora msk fyllning och placera i en oljad form. Häll över tomatsåsen och riv över parmesan och skivad mozzarella. Lägg på lite tomater och grädda i ca 20-25min eller tills rullarna är genomgräddade, tomatsåsen varm och osten smält. Servera med en sallad

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
vegetariska samosas
previous
Vegetariska samosas med smakrik potatisfyllning
färsfylld aurbergine
next
Färsfyllda auberginer med persiljeyoghurt
vegetariska samosas
previous
Vegetariska samosas med smakrik potatisfyllning
färsfylld aurbergine
next
Färsfyllda auberginer med persiljeyoghurt

Add Your Comment