Krämig morotspasta toppad med gremolata och parmesan. Gremolata är en bladnings av persilja, vitlök och citron. De söta morötterna behöver något att brytas av med och då passar gremolata och...
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad. En éclair är ett avlångt bakverk gjord på chouxdeg. De blir ihåliga och fylls med olika och toppas med choklad. Den är...
Jaffa oblande – rån med jaffakex. Krämiga oblande med en fyllning på kexsmulor och choklad med jaffakex i mitten. Jaffakex är runda små mjuka kakor med en marmelad i mitten....
Krämig matpaj med massor av ost och tomat. Jag använder bräst och vanlig riven ost, men det blanda gärna fritt här. Pajen är perfekt i matlådan dagen efter när den...
Krämig sparrispasta. Supergod och gräddig pasta med sparris. Går snabbt att laga och är väldigt gott. Byt ut grädden med vegansk alterenativ för en helvegansk pastarätt. Servera sparrispastan med en...
Saltvinäger smashed potatoes. Krispiga smashed potatoes fast med en touch av syra. Väldigt gott och passar till både grillat, burgare med mera. Jag använder extra små delikatesspotatisar från Garant. De...
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås. En somrig dessert som man kan servera båda portionsvis genom att göra mindre maränger eller göra en stor tårta. Alla ingredienser går att preppa, men...