Vegetarisk bouef burgignon med massa god svamp och belugalinser. Jag toppar grytan med mer stekt svamp och smörstekt steklök. Till grytan serverar jag krämig potatismos.
Kycklingtacos – pulled chicken med smörstekt majs och avokadokräm. Perfekt helgmiddag! Till serverar jag också picklad rödlök för syra och jalapenos för hetta. Du kan välja själv om du vill...
En enkel och god lasagne med purjolök och bacon. Ost och massor av krämig bechamelsås. Tycker purjo och bacon passar väldigt bra ihop. Brukar göra en pasta med den kombinationen...
Frikadeller med tomatsås som du tillagar direkt i ugn samtidigt. Sparar tid och disk. Det bästa är att ha en stor långpanna så att du kan ha tomatsåsen och köttbullarna...
Princes krofne – balkanvariant av Petit-chou. De fylls sedan med vaniljkräm och grädde. I det här receptet skippar jag grädde men vispar ner lite grädde i vaniljkrämen. Det går även...
Dragonkyckling med ris – en riktigt god och krämig kycklingrätt. Går fort att laga och passar utmärkt i matlådan. Ris påverkas inte på samma sätt som potatis och pasta när...
Krämig risotto med brynt smör. Går utmärkt att servera som den är eller toppa med svamp, kyckling eller grönsaker. För att få en god risotto är det viktigt med en...
En frasig paj med potatis och purjolök och bacon. Som en blandning av gratäng och paj. Väldigt gott och billigt att laga. Potatis och purjolök är en väldigt god kombination.
Rårakor är en supertrevlig rätt som är enkel att göra, kräver få ingredienser men ändå känns lyxigt. Du kan servera rårakorna med fröslagsvis rödlök, rom och gräddfil eller smörstekta kantareller,...