Ingredients
- 150 g Sötpotatisnudlar
- 1 dl Majonnäs
- 1 msk Srirachaeller efter smak
-
Svampen
- 150 g Skogschampinjoner
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 msk Japansk soya
-
Spenaten
- 100 g Bladspenat
- 1 st Vitlöksklyftor
- Salt
-
Övrigt
- 150 g Sashimi lax
- 1 st Morötter
- 0.5 st Gurka
- 1 msk Japansk soya
- Sesamfrön
Directions
Bowl med sötpotatisnudlar, lax, stekt svamp och spenat. Lyxigt, snabblagat, glutenfritt och gott! Sötpotatisnudlar är väldigt lika risnudlar då de inte smakar så mycket med sötpotatisnudlar är oftast lite tjockare. De används mycket i koreanska woker!
Steps
1 Done | Koka nudlarna enligt anvisingarna på paketet. Sila av och skölj med ljummet vatten och vänd sedan ihop med sriracha och majonnäs. Tillsätt lite soya. |
2 Done | TillbehörenSkiva svampen tunnt och stek krispigt med vitlök och soja. Tärna laxen och marinera i lite soja, några droppar olja och sesamfrön. |
3 Done | Lägg uppFördela nudlar i botten av en skål. Topp med svamp, spenat, gurka, morot och lax. Strö över sesamfrön och servera med lite extra soja! |