Ingredients
-
3 st Ägg
-
3.5 dl Strösocker
-
2.25 dl Vetemjöl
-
1.5 tsk Bakpulver
-
2 tsk Vaniljsocker
-
150 g Smör
-
1.5 dl Kakao
-
Vit chokladganache
-
2 dl Vispgrädde
-
200 g Vit choklad
Directions
Brownie med vispad vit chokladganache. Ett smidigt sätt att piffa upp en brownie. Jag spritsade ganachen på men det går lika bra att bara bre på den. Ganache går att göra med vilket sort choklad som helst.
Steps
1
Done
|
BrownieSätt ugnen på 175 grader. Klä och smöra en springform eller en vanlig form som är mellan 20-22 cm i diameter eller 20x20 cm. Smält och låt svalna medan du förbereder resten. |
2
Done
|
BrownieHäll över smeten i formen och grädda i ca 20-25 min (håll koll efter 15 då den exakta tiden det varierar från ugn till ugn). Kakan ska satt sig i kanterna och ha en bakad yta men fortfarande vara skakig och kladdig. Hellre för kladdig än torr! |
3
Done
|
Vit chokladganacheBörja med att värma upp grädden tills den bubblar lätt. |