0 0
Choklad och havrekaka på 3 ingredienser

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 dl Havregryn
250 g Mörk choklad
4 dl Vispgrädde
Färska bär

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Choklad och havrekaka på 3 ingredienser

  • 15
  • Serves 8
  • Medium
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

Directions

Share

En väldigt enkel havrekaka som är gjord på 3 ingredienser – mörk choklad, havregryn och grädde. God för att vara så enkel och påminner något om chokladbollar. Välj en god mörk choklad som inte är allt för söt då kakan smakar mycket av chokladen. Servera även med mycket bär, banan eller någon syrlig frukt som bryter av sötman i chokladen!

Steps

1
Done

Klä och smörj en springform - ca 18-20 cm. Värm upp grädden och smält sedan chokladen i den värma grädden. När chokladen smält - vänd i havregrynen. Häll över smeten i formen och låt stå i kylen i ca 4 h.

2
Done

Servera kakan med färska bär!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker
previous
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker
Grekisk yoghurt med äppelbitar och rostade havregryn
next
Grekisk yoghurt med äppelbitar och rostade havregryn
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker
previous
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker
Grekisk yoghurt med äppelbitar och rostade havregryn
next
Grekisk yoghurt med äppelbitar och rostade havregryn

Add Your Comment