0 0
Pasta salsiccia, champinjoner och paprika

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
300 g Salsiccia
200 g Champinjoner
2 st Spetspaprika röd
1 st Vitlöksklyftor
400 g Tomatsås
2 dl Vispgrädde
1 msk Paprikapulver
0.5 tsk Chiliflakes
Salt
Peppar
Topping
Parmesan
Persilja
Övrigt
400 Pasta

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pasta salsiccia, champinjoner och paprika

  • 35
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Topping

  • Övrigt

Steg

Dela

Pasta salsiccia, champinjoner och paprika. Krämig och snabblagad pasta med smak av av salsiccia och tomat. Toppad med parmesan och persilja. Salsiccia är en italiensk korv med mycket smak. Du sprättar upp korvarna och steker innehållet till din pasta.

Veckans produkttips: BÄSTA rivjärnet från MICROPLANE! Perfekt till citrus, parmesan, choklad och muskot.

Steg

1
Färdig

Skiva champinjonerna och fräs först i en torr djup panna tills de börjat släppa vätska. Tillsätt olja och stek tills de fått färg. Sprätta salsiccian och tillsätt innehållet i panna och stekt tillsamman med svampen tills salsiccian fått lite färg. Pressa i vitlök och vänd i tomatsåsen och låt puttra i 5-10 min. Börja koka pastan.

2
Färdig

Tillsätt grädde, paprikapulver, chilipulver, peppar. Låt koka upp och smaka sedan av med chiliflakes. Låt sjuda på låg värme medan pastan kokar klart. Vänd i pastan i såsen och servera! Toppa med parmesan och persilja.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Nougattoppar
Nästa
Smörbakad lax med vitvinsås, ugnsrostade jordärtskockor, sparrisbroccoli och rom
Föregående
Nougattoppar
Nästa
Smörbakad lax med vitvinsås, ugnsrostade jordärtskockor, sparrisbroccoli och rom

Kommentera