Ingredients
- 225 g Smör
- 2 msk Kakao
- 1 tsk Vaniljsocker
- 1.5 dl Strösocker
- 0.75 dl Kaffe
- 8 dl Havregryn
- Nutella
- Riven kokos
Directions
Chokladbollar med Nutellagömma. Chokladbollar är ju alltid gott men en liten överraskning gör det extra roligt. För att du ska kunna gömma Nutellan i chokladbollarna behöver du frysa in små klickar först. Då blir det mycket enklare att baka in dem.
Här ett annat recept på chokladbollar där jag bakar in Center här
Steps
1 Done | FörberedelserKlicka ut 12 stora tsk Nutella på ett bakplåtspapper och frys i minst 1 h. |
2 Done | BollarMixa ihop smör, socker, vätskan och vaniljsocker. Tillsätt kakao. |
3 Done | Mixa havregrynen till ett mjöl och häll över i skålen med smöret. Rör ihop ordentligt! Låt stå i kylen i ca 30 min. |
4 Done | Dela upp smeten i 12 delar. Platta till varje del och lägg i en Nutellaklick. |
5 Done | Vik in kanterna och forma till en boll. Rulla i kokos. Låt stå i kylen en stund. Klart! |