0 0
Dadelbollar med jordnötssmörsgömma

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200g Dadlar
1 msk Kokosolja går även bra med raps
1.5 msk Kakao
2-3 msk Vatten
2 dl Havregryn mixa till mjöl
20 små klickar Jordnötssmör

Dadelbollar med jordnötssmörsgömma

1 påse soft dadlar (200g)
1 msk olja (jag hade raps med det funkar även med kokosolja)
1,5msk kakao
2-3 msk vatten
2 dl havremjöl (havregryn som mixas till mjöl)
20 små klickar med jordnötssmör

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Enkla och perfekta dadelbollar som är perfekta som snacks eller mellanmål, om man vill kan man även ringla över mörk choklad!?

Steps

1
Done

Börja med att klicka ut små kulor av jordnötssmör på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen.

2
Done

Mixa havregrynen till ett mjöl.

3
Done

Mixa dadlarna med olja och lite vatten till en smet. Tillsätt havremjölet och kakao och mixa lite till. (Tillsätt mer vatten eller mjöl beroende på om det behövs).

4
Done

Rulla till bollar, platta till och placera en kula jordnötssmör och rulla ihop. Rulla i något eller ringla över choklad om du vill och ställ sedan i kylen.

Emilia

Saftig äppelkaka med mandelmassa
previous
Äppelkaka med mandelmassa
Morotskakskladdkaka
next
Morotskladdkaka
Saftig äppelkaka med mandelmassa
previous
Äppelkaka med mandelmassa
Morotskakskladdkaka
next
Morotskladdkaka

Add Your Comment