0 0
Deviled eggs – krämiga ägghalvor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 st Ägg
3 msk Majonnäs
3 droppar Tabasco
0.25 tsk Chilipulver
Salt
Peppar
Topping
Gräslök

Deviled eggs – krämiga ägghalvor

  • 20
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

  • Topping

Directions

Share

Deviled eggs eller krämiga ägghalvor där äggulan gröps ur och mixas med majonnäs och smaksätts med bland annat tabasco. Ett enkelt sätt att variera ägghalvorna med och göra det snäppet godare. Servera som en del av en buffé-.

 

Receptet är för 6 st ägg a 12 halvor, men du kan enkelt göra en större mängd.

Steps

1
Done

Koka äggen så att de nästan är helt hårdkokta. Låt svalna i kallt vatten och skala sedan.

2
Done

Gröp försiktigt ut äggulorna ur äggen och lägg över i en skål. Spara äggvitorna på en tallrik.
Mosa äggulorna med en gaffel och blanda sedan ihop med majonnäs. Smaka av med tabasco, chilipulver, salt och peppar.
Fyll hålen i äggvitorna. Toppa med gräslök och eventuellt flingsalt.

3
Done

Servera som en del av en buffé.

Emilia

previous
Potatistartlett med karamelliserad lök
hemmagjord risifrutti
next
Hemmagjord risifrutti
previous
Potatistartlett med karamelliserad lök
hemmagjord risifrutti
next
Hemmagjord risifrutti

Add Your Comment