Ingredients
-
300 g Fetaost
-
3 st Ägg
-
1 st Rödlök
-
2 msk Persilja
-
500 g Filodeg
-
1 dl Rapsolja
-
1 dl Mjölk
-
2 dl Naturell yoghurt
-
2 st Bakpulver
-
Sesamfrönatt toppa med
Directions
Filodegsmuffins med fetaost! ? Väldigt gott som tillbehör till soppa, till frukost eller mellis. De är som godast när de är färdiggräddade men de går även att värma på eller frysa in!
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 200g. Strimla filodegen i ca 2cm breda strimlor. Vispa upp äggen och blanda ihop resten av ingredienserna. Ha i strimlorna (lite i taget och se till så att de är separerade) och rör ihop alternativ att doppa några strimlor och sedan lägga in i en smord muffinsplåt. När allt ligger i muffinsplåten så strö över lite sesamfrön. Grädda i ca 20-25min tills de fått en fin färg. |