Ingredients
- 300 g Fetaost
- 3 st Ägg
- 1 st Rödlök
- 2 msk Persilja
- 500 g Filodeg
- 1 dl Rapsolja
- 1 dl Mjölk
- 2 dl Naturell yoghurt
- 2 st Bakpulver
- Sesamfrönatt toppa med
Directions
Filodegsmuffins med fetaost! ? Väldigt gott som tillbehör till soppa, till frukost eller mellis. De är som godast när de är färdiggräddade men de går även att värma på eller frysa in!
Steps
1 Done | Sätt ugnen på 200g. Strimla filodegen i ca 2cm breda strimlor. Vispa upp äggen och blanda ihop resten av ingredienserna. Ha i strimlorna (lite i taget och se till så att de är separerade) och rör ihop alternativ att doppa några strimlor och sedan lägga in i en smord muffinsplåt. När allt ligger i muffinsplåten så strö över lite sesamfrön. Grädda i ca 20-25min tills de fått en fin färg. |