0 0
Vegetarisk tortellonisallad

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
500 g Tortelloni med ost
0.5 dl Olivolja
0.5 dl Rapsolja
1 msk Oregano
1 msk torkad persilja
1 tsk Vitlökspulver
Salt
Tillbehör
1 burk Kronärtskocka i marinad
2 dl Soltorkade tomater
1 påse Minimozzarella
1 st Rödlök
0.5 st Gurka
50 g Blandsallad

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vegetarisk tortellonisallad

  • 20
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Tillbehör

Steg

Dela

Vegetarisk tortellonisallad med smarriga grönsaker och en enkel vinägrett. Det här är verkligen en perfekt picknicklunch eller en sallad att göra och ställa fram på frukostbufféen. Du kan variera tillbehören i salladen och köpa den fyllning du tycker är godast. Jag tycker enklare smaker med t ex ost gör sig bäst i sallad.

Steg

1
Färdig

Koka dina tortellonis enligt anvisningarna på paketet. Sila av.
Blanda olivolja, rapsolja, torkad oregano, torkad persilja, vitlökspulver och salt. Blanda ihop med pastan.

2
Färdig

Lägg över pastan i en stor skål och vänd i alla grönsaker och tillbehör.
Servera. Toppa gärna med hyvlad parmesan!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Frasiga våfflor – frasiga utanpå och mjuka inuti
Nästa
Panerad fisk med potatismos och syrlig vinägrett
Föregående
Frasiga våfflor – frasiga utanpå och mjuka inuti
Nästa
Panerad fisk med potatismos och syrlig vinägrett

Kommentera