Ingredients
-  
Pannkakor
 -  2 st Ägg
 -  2.5 dl Vetemjöl
 -  2 dl Mjölk
 -  2 tsk Bakpulver
 -  1 tsk Vaniljsocker
 -  
Kanelswirl
 -  1 msk Kanel
 -  1 dl Farinsocker
 -  25 g Rumstempererat smör
 
Directions
Fluffiga kanelbullpannkakor – pannkakor som smakar som kanelbullar. Supergott! Smakar som en mjuk och saftig kanelbulle fast ändå pannkaka. Perfekt som brunch eller helgfrukost. Serverades med lönnsirap.
Steps
|   1  Done   |   KanelswirlBlanda ihop allt med en slickpott. Lägg över i en spritspåse (har du ingen så går det bra att klicka ut med sked).  |  
|   2  Done   |   PannkakornaBlanda de torra ingredienserna och vispa ihop med mjölk till en trög smet. Separera äggulor och äggvitor. Vänd ner äggulorna i smeten och vispa upp äggvitorna till ett fast vitt skum. Vänd försiktigt ner äggvitorna i smeten med en slickepott.  |  
|   3  Done   |    Stek pannkakorna i lite olja på medelvärme. När det snart dags och vända så klicka/ringla på kanelfyllningen och swirla runt med en sked så att fyllningen fördelas. Vänd sedan på pannkakorna och steg gyllene.  |  
|   4  Done   |    Servera med lönnsirap!  |