0 0
Enkel tonfiskwrap – god tonfiskröra

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Tonfiskröra
2 burkar Tonfisk i vatten ca 200-250g
0.5 dl Majonnäs
2.5 dl Créme Fraiche
0.5 st Rödlök
1 dl Persilja
Salt
Peppar
Chilipulver eller cayennepeppar
Tillbehör - valfri mängd av de olika
Tortilla
Paprika röd
Gurka
Tomater
Sallad
Rödlök

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Enkel tonfiskwrap – god tonfiskröra

  • 20 min
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Tonfiskröra

  • Tillbehör - valfri mängd av de olika

Steg

Dela

En enkel och god tonfiskwrap med krispiga grönsaker. Jag älskar att ha rödlök och paprika till, men du får själv välja vilka grönsaker du vill ha i wrapen. Tonfiskröran är även god att ha i pastasallad eller bakad potatis.

Steg

1
Färdig

Tonfiskröra

Hacka löken och persiljan. Sila av tonfisken och blanda med löken, persilja, majonnäsen och creme fraichen. Smaka av med salt, peppar och cayennepeppar eller chilipulver.

2
Färdig

Rulla wrapen

Hacka grönsakerna som du vill ha till. Har inte skrivit någon mängd då man själv får bestämma det. Lägg ut ett salladsblad på en tortilla tillsammans med några matskedar tonfiskröra och alla grönsaker.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Krämig kycklingpasta med röd pesto och spenat
Föregående
Krämig kycklingpasta med röd pesto och spenat
Hemmagjord citronglass med lemoncurd
Nästa
Hemmagjord citronglass med lemoncurd
Krämig kycklingpasta med röd pesto och spenat
Föregående
Krämig kycklingpasta med röd pesto och spenat
Hemmagjord citronglass med lemoncurd
Nästa
Hemmagjord citronglass med lemoncurd

Kommentera