0 0
Friterad minimozzarella

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 paket Minimozzarella
2 st Ägg
2.5 dl Panko
2.5 dl Vetemjöl
1 st Vitlöksklyftor
30 g Parmesan
Salt
Peppar
Rapsolja att fritera i

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Friterad minimozzarella

  • 20
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Friterad minimozzarella! Enkelt och gott tillbehör till soppa eller att göra som rätt till tapas.

Servera direkt då mozzarellan snabbt stelnar igen när den svalnar.

 

Tomatsoppa med basilikakräm

Steps

1
Done

Vispa upp ägg i en skål. Häll upp mjöl i en annan och i en tredje blanda panko, 1 pressad vitlök parmesan, salt och peppar. Du kan mixa ihop allt i en matberedare för att få ett finare smul men det går även bra utan att mixa.

2
Done

Doppa minimozzarellan i mjöl, ägg och sen pankoblandingen. Doppa sedan i ägg och panko igen. Låt stå i frysen en stund och fritera sedan tills de blir gyllene ( 170 grader på oljan ungefär)

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Ugnsbakad saftig fläskytterfilé med rostad spetskål, potatis och bryntsmörsås
previous
Ugnsbakad saftig fläskytterfilé med rostad spetskål, potatis och bryntsmörsås
friterad zucchini
next
Friterad zucchini
Ugnsbakad saftig fläskytterfilé med rostad spetskål, potatis och bryntsmörsås
previous
Ugnsbakad saftig fläskytterfilé med rostad spetskål, potatis och bryntsmörsås
friterad zucchini
next
Friterad zucchini

Add Your Comment