0 0
Hallonkola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

200 g Frysta hallon
2 dl Ljus sirap
3.5 dl Strösocker
4 dl Grädde

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Hallonkola

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Mjukseg hallonkola som passar perfekt till jul. Den är väldigt att göra. För att göra det ännu smidigare kan jag rekommendera att införskaffa silikonbalkar och en termometer som gör det enkelt att hålla koll på när kolan är klar.

Steps

1
Done

Hallonen

Tina hallonen tillsammans med en msk vattten tills de löst upp sig. Sila igenom en finmaskig sil tills du får en slät hallonsås.

2
Done

Kolan

Häll ner hallonsåsen, socker, sirap och grädde i en rymlig kastrull. Koka upp och låt puttra på medel/sväg värme tills kolan nåt 124-125 grader. Häll sedan över i valfri form och låt stelna innan du delar den i bitar.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Enkel och god chokladmousse
previous
Enkel och god chokladmousse
Kycklingfilé i ugn med hasselbackspotatis, rostad blomkål och sås
next
Kycklingfilé i ugn med hasselbackspotatis, rostad blomkål och sås
Enkel och god chokladmousse
previous
Enkel och god chokladmousse
Kycklingfilé i ugn med hasselbackspotatis, rostad blomkål och sås
next
Kycklingfilé i ugn med hasselbackspotatis, rostad blomkål och sås

Add Your Comment