0 0
Hallonkola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

200 g Frysta hallon
2 dl Ljus sirap
3.5 dl Strösocker
4 dl Grädde

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hallonkola

  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Mjukseg hallonkola som passar perfekt till jul. Den är väldigt att göra. För att göra det ännu smidigare kan jag rekommendera att införskaffa silikonbalkar och en termometer som gör det enkelt att hålla koll på när kolan är klar.

Steg

1
Färdig

Hallonen

Tina hallonen tillsammans med en msk vattten tills de löst upp sig. Sila igenom en finmaskig sil tills du får en slät hallonsås.

2
Färdig

Kolan

Häll ner hallonsåsen, socker, sirap och grädde i en rymlig kastrull. Koka upp och låt puttra på medel/sväg värme tills kolan nåt 124-125 grader. Häll sedan över i valfri form och låt stelna innan du delar den i bitar.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Enkel och god chokladmousse
Nästa
Kycklingfilé i ugn med hasselbackspotatis, rostad blomkål och sås
Föregående
Enkel och god chokladmousse
Nästa
Kycklingfilé i ugn med hasselbackspotatis, rostad blomkål och sås

Kommentera