• Hem
  • Billig middag
  • Vegetarisk pasta med champinjoner, soltorkade tomater, pesto och spenat
2 0
Vegetarisk pasta med champinjoner, soltorkade tomater, pesto och spenat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
400 g Champinjoner
1 burk Soltorkade tomater
2 msk Pesto
35 g Bladspenat
5 dl Vispgrädde
1 tsk Kinesisk soya
2 st Vitlöksklyftor
Chiliflakes
Salt
Peppar
2 msk Persilja färsk
400 g Pasta

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vegetarisk pasta med champinjoner, soltorkade tomater, pesto och spenat

  • 40
  • Portioner 5
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela
Annons:

Enkel och gräddig vegetarisk pasta med champinjoner, soltorkade tomater, pesto och spenat. Vill du göra den vegansk kan du enkelt ersätta grädden till ett veganskt substitut. Jag använde en färsk pesto som inte var så salt så mitt tips är att tillsätta lite pesto åt gången och smaka av 🙂

Steg

1
Färdig

Hacka champinjoner och soltorkade tomater. Fräs champinjonerna i olja med pressad vitlök tills de är mjuka och börjat få lite yta. Tillsätt då soltorkade tomater och stek lite till. (Börja koka pastan nu).

2
Färdig

Tillsätt grädde, pesto, soya, peppar, chliflakes och lite salt beroende på hur salt din pesto är så smaka av först. Låt puttra i ca 10 min medan pastan kokar.

3
Färdig

När såsen tjockat och smakar bra. Ha i persilja och sedan när du slagit av värmen även 2 nävar spenat. Blanda runt. Blanda ner den kokta pastan och servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
scones i muffinsplåt
Föregående
Sconesmuffins – krispiga scones i muffinsplåt
himmelsk jordgubbstårta med vaniljkräm
Nästa
Jordgubbstårta med vaniljkräm och krämig jordgubbsfyllning
scones i muffinsplåt
Föregående
Sconesmuffins – krispiga scones i muffinsplåt
himmelsk jordgubbstårta med vaniljkräm
Nästa
Jordgubbstårta med vaniljkräm och krämig jordgubbsfyllning

2 Comments Dölj kommentarer

Denna var riktigt bra! Bytte ut vispgrädden mot havre och tillsatte lite grönsaksbuljong. Men ett riktigt bra recept, smakrikt!

Kommentera