• Hem
  • Asiatiskt
  • Glasnudelsallad med vegansk nuoc cham vinägrett
0 0
Glasnudelsallad med vegansk nuoc cham vinägrett

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Salladen
2 st Morötter
4 st Salladslök
1 st Paprika röd
0.5 st Gurka
200 g Glasnudlar
150 g Rödkål
Vinägrett
2 st Vitlöksklyftor
1 st Chili
2 msk Lönnsirap
2 st Lime
2 msk Rapsolja
1 dl Vatten
Flingsalt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Glasnudelsallad med vegansk nuoc cham vinägrett

  • 30 min
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Salladen

  • Vinägrett

Steg

Dela
Annons:

En fräsch och god glasnudelsallad med krispiga grönsaker och en vegansk nuoc cham vinegrätt. Nuoc cham är en populär vietnamesisk sås som görs med bland annat fisksås. I den här såsen utsluter vi fisksåsen och den blir minst lika god.

Den här glasnudelsalladen kan du servera till krispig tofu, kycklingspett eller som en sallad till grillat.

Steg

1
Färdig

Såsen

Finhacka vitlök och chili. Blanda med limesaft, vatten, lönnsirap (går bra med annat sötning), olja och några nypor flingsalt. Smaka av och tillsätt eventuellt mer lime, socker eller salt. Det ska smaka mycket.

2
Färdig

Grönsakerna

Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på paketet. Låt sedan ligga i kallt vatten.
Strimla alla grönsaker.
Sila av glasnudlarna ordentligt. Klipp dem lite med en sax. Blanda med grönsakerna och såsen.
Servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Paj med tomat och ost - matpaj
Föregående
Paj med tomat och ost – matpaj
Sweet chili soyaspett - Vegetariska grillspett
Nästa
Sweet chili soyaspett – Vegetariska grillspett
Paj med tomat och ost - matpaj
Föregående
Paj med tomat och ost – matpaj
Sweet chili soyaspett - Vegetariska grillspett
Nästa
Sweet chili soyaspett – Vegetariska grillspett

Kommentera