0 0
Gnocchi med färs och kål

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Färs & kål
500 g Köttfärs/vegofärs
1 tsk Kryddpeppar
Vegeta
Chilipulver
Peppar
1 st Vitlöksklyftor
2 st Morötter
200 g Vitkål
1 dl Grädde
Gnocchi
500 g Rana Gnocchi
30 g Smör

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Gnocchi med färs och kål

  • 25
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Färs & kål

  • Gnocchi

Directions

Share

Säsongspasta i november blev smarrig smörstekt gnocchi med stekt färs och kål. Otroligt gott och lättlagat! Rekommenderar verkligen attn testa. Servera som de är eller med en klick lingonsylt till.

Steps

1
Done

Färs & kål

Skala och riv morötterna. Strimla kålen.
Fräs färsen i olja tills den är gyllene. Tillsätt riven vitlöl och krydda med kryddeppar, peppar, chilipulver och vegeta. Tillsätt morötterna och kålen. Stek ihop tills kålen mjuknat. Vänd i grädde och låt gotta ihop sig. Smaka av med mer kryddor.

2
Done

Gnocchin

Smörstek gnocchin på medelvärme tills den är gyllene.

3
Done

Serveras

Servera gnocchi med färskålen som den är eller med lite lingonsylt till!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Krämig potatisgratäng med dragon
next
Sötpotatischili med bönor och linser
previous
Krämig potatisgratäng med dragon
next
Sötpotatischili med bönor och linser

Add Your Comment