Ingredients
-
Färs & kål
-
500 g Köttfärs/vegofärs
-
1 tsk Kryddpeppar
-
Vegeta
-
Chilipulver
-
Peppar
-
1 st Vitlöksklyftor
-
2 st Morötter
-
200 g Vitkål
-
1 dl Grädde
-
Gnocchi
-
500 g Rana Gnocchi
-
30 g Smör
Directions
Säsongspasta i november blev smarrig smörstekt gnocchi med stekt färs och kål. Otroligt gott och lättlagat! Rekommenderar verkligen attn testa. Servera som de är eller med en klick lingonsylt till.
Steps
1
Done
|
Färs & kålSkala och riv morötterna. Strimla kålen. |
2
Done
|
GnocchinSmörstek gnocchin på medelvärme tills den är gyllene. |
3
Done
|
ServerasServera gnocchi med färskålen som den är eller med lite lingonsylt till! |