0 0
Gulaschsoppa med färs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
500 g Valfri färs
600 g Potatis
2 st Morötter
1 st Paprika röd
1 st Gullök
400 g Finkrossade tomater
1 st Vitlöksklyftor
1.2 liter Vatten
2 st Köttbuljong
Kryddor
2 msk Paprikapulver
2 msk Malen kummin
1 msk Oregano
1 tsk Chilipulver
Peppar
Salt
Övrigt
Créme Fraiche
Persilja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gulaschsoppa med färs

  • 60
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Kryddor

  • Övrigt

Steg

Dela

Gulaschsoppa med färs – en värmande och god soppa med färs, grönsaker och goda kryddor. Servera gärna med gott bröd till!

Steg

1
Färdig

Förberedelser

Skala och tärna morot och potatis. Hacka lök, paprika och persilja så har du allt redo.

2
Färdig

Tillaga

Fräs löken och de tärnade morötterna i olja i en kastrull. Tillsätt köttfärsen och pressa i vitlöken. Fräs tills färsen fått färg. När färsen är färdigstekt tillsätt tärnad paprika och alla kryddor. Häll på finkrossade tomater, smula i buljongtärningarna och ha i vatten. Låt soppan koka i ca 20 min på medelvärme, rör om då och då.

3
Färdig

Efter 20 min - tillsätt tärnad potatis och späd med lite mer vatten ifall det behövs. Låt soppan koka i ytterligare 20 minuter eller tills potatistärningarna är färdiga. Smaka av soppan med salt och peppar.

4
Färdig

Servera

Servera soppan med en klick creme fraiche och gott bröd!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Pasta med röd pesto, vispad ricotta och brynt salvia
Nästa
Skagentoast
Föregående
Pasta med röd pesto, vispad ricotta och brynt salvia
Nästa
Skagentoast

Kommentera