0 0
Skagentoast

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Skagenröra
400 g Räkor med skal
1 .5 dl Majonnäs
2 dl Créme Fraiche
1 knippe Dill
1 st Rödlök
Citron
Salt
Övrigt
Brödskivor
Smör att steka i

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Skagentoast

  • 15
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Skagenröra

  • Övrigt

Steg

Dela

Toast skagen eller skagentoast – en klassiker att servera som förrätt. Om du vill lyxa till det extra så är det gott att toppa med löjrom.

Steg

1
Färdig

Skgenröran

Börja med att skala räkorna. Det går bra att använda färdigskalade räkor men räkor med skal är godare.
Blanda majonnäs, creme fraiche, finhackad rödlök och finhackad dill i en skål. Smaka av med salt och citronsaft. Vänd ner räkorna.

2
Färdig

Toast

Bryn skivorna i smör tills de är gyllene och frasiga. Skär bort kanterna om de är tjocka. Dela varje skiva så att du får två st rektanglar.
Lägg på en en klick skagenröra. Toppa med en dillkvist och citronskiva.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gulaschsoppa med färs
Föregående
Gulaschsoppa med färs
Enkel och god chokladmousse
Nästa
Enkel och god chokladmousse
Gulaschsoppa med färs
Föregående
Gulaschsoppa med färs
Enkel och god chokladmousse
Nästa
Enkel och god chokladmousse

Kommentera