Ingredients
-
Tillbehör
- 2 paket Halloumi
- 1 knippe Sparris
- Picklad rödlök
- Sallad
- Smöratt steka i
-
Tomatröra
- 3 dl Soltorkade tomater
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 krm Peppar
-
Fröcrunch
- 1 dl Solrosfrön
- 0.5 dl Pumpafrön
- 1.5 tsk Honung
- 1.5 msk Olivolja
- 1 nypa Flingsalt
-
Vinägrett
- 0.5 dl Rödvinsvinäger
- 1.5 msk Olivolja
- 1 msk Honung
- Salt
- Peppar
Directions
Halloumisallad med couscous i botten, en röra på soltorkade tomater, fröcrunch, sparris och picklad rödlök. En väääldigt god sallad som jag fick inspiration till av en sallad jag åt på Urban deli.
Couscousen går bra att byta ut mot matvete eller bulgur, och grönsakerna går också att variera?
Steps
1 Done | TillbehörenTillaga couscousen. Stek halloumi på medelvärme i rikligt med smör. Gör samma sak med sparrisen. Hacka salladen. |
2 Done | TomatröraBara mixa alla ingredienser i en matberedare! |
3 Done | FröcrunchSätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser och lägg över på en plåt. Rosta i ca 5 min och låt det sedan svalna |
4 Done | VinägrettVispa ihop alla ingredienser! |
5 Done | ServeringLägg couscous i botten, lägg på sallad och tomma sedan med sparris, picklad rödlök, halloumi, tomatröra och fröcrunch. Ringla över vinägretten! |
2 Comments Hide Comments
Mums, det här var gott! Kommer att göra flera gånger.
Kul att du gillade det!