Ingredients
- 4 st Libabröd
-
Grönsaker
- 1 st Rödlök
- 0.5 st Gurka
- 100 g Ruccola
- 12 st Körsbärstomater
- 1 burk Kronärtskocka i marinad
- 2 påsar Minimozzarella
- 100 g Neutral färskost
- 3 msk Soltorkade tomater kräm
- Färskost örter
- Balsamico
Directions
Italiensk vegetarisk wrap! Supergod vegetarisk wrap med italienska smaker. I wrapen hittar du mozzarella, kronärtskocka, soltorkade tomaterröra, färskost med örter och grönsaker. Jag använder färskt libabröd för att linda in wrapen men det går minst lika bra med tortillabröd.
Hittar du inte soltorkad tomatkräm så går det bra att köpa vanliga soltorkade tomater på burk och mixa.
Steps
1 Done | GrönsakernaDela tomaterna och skiva löken tunt gärna med mandolin om du har. Skiva även gurkan tunt med mandolin eller osthyvel. |
2 Done | WrapenBlanda soltorkade tomater krämen med naturell färskost. Sila av kronärtskockan och mozzarellan. |
3 Done | Montera wrapenBre halva sidan av brödet med färskost med örter och halva med soltorkadtomatfärskost. Placera kronärtkocka, tomater, ruccola, gurka, lök och mozzarella i mitten av brödet och ringla sedan på balsamico. Stäng igen wrapen och servera direkt! |