Ingredients
-
6 st Ägg
-
0.75 dl Vispgrädde
-
2 msk Smör
-
Örtsalt
Directions
Mitt recept på krämig äggröra. Äggröra är ju egentligen inte så avancerat men ibland kan det vara svårt att få den krämig. För att få den krämig tillsätter jag en skvätt grädde och steker på medellåg värme i smör. Sedan gäller det att röra runt regelbundet och inte låta äggen gå för länge.
Steps
1
Done
|
Vispa upp äggen. Tillsätt sedan grädden och örtsalt, 1-2 nypor. |
2
Done
|
Smält smöret i en panna på låg till medelvärme. Häll i äggsmeten och låt den ligga i några sekunder. När äggen börjar koagulera kan du börja röra runt regelbundet tills äggen är krämiga men inte lösa. Servera direkt! |
2 Comments Hide Comments
Såå gott med äggröra! Vi åt det till lunch idag, liknande recept fast la till lite gräslök och ost också. 🙂
Mmm det låter gott! ?