0 0
Krämig chorizopasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
400 g Chorizo
2 dl Vispgrädde
0.5 st Chili
400 ml Finkrossade tomater
1 st Schalottenlök
1 nypa Socker
20 g Smör
2 st Vitlöksklyftor
1.5 msk Tomatpure
1 tsk Paprikapulver
1 tsk Chilipulver
400 Pasta
Topping
Parmesan
Persilja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krämig chorizopasta

  • 35
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Topping

Steg

Dela
Annons:

Krämig chorizopasta toppad med riven parmesan. Jag hade chorzio med smak av paprika och vitlök, men det går bra med vilket chorizo som helst. Vill du lyxa till det så har jag ett gott recept på salsicciapasta här.

Steg

1
Färdig

Stek chili, vitlök, scharlottenlök i olivilja på låg värme i några minuter. Tillsätt tomatpuré, smör och stek i 2-3 min till. Skala och hacka chorizon. Tillsätt den i pannan och stek den tills den fått lite färg.

2
Färdig

Tillsätt finkrossade tomater, paprikapulver, chilipulver, salt, peppar och en nypa socker. Låt puttra på låg värme i ca 10 min. Koka pastan under tiden. När såsen puttrat klart, ha i grädden. Låt koka upp och smaka av. Vända i pastan!

3
Färdig

Servera pastan med parmesan och färsk persilja (valfritt).

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
tikka masala med linser
Föregående
Krämig tikka masala med linser
tonfiskbiffar med äggnudlar
Nästa
Tonfiskbiffar med äggnudlar och srirachamajonnäs
tikka masala med linser
Föregående
Krämig tikka masala med linser
tonfiskbiffar med äggnudlar
Nästa
Tonfiskbiffar med äggnudlar och srirachamajonnäs

2 Comments Dölj kommentarer

Kommentera