0 0
Krämig pasta med biff och champinjoner

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Ryggbiff
200 g Champinjoner
4 dl Köttbuljong
3 dl Vispgrädde
2 dl Créme Fraiche
1 msk Balsamico
2 st Schalottenlök
3 msk Persilja färsk
2 st Vitlöksklyftor
1 msk Kinesisk soya
Salt efter smak
Cayennepeppar efter smak
Peppar efter smak
Majsstärkelse
Tillbehör
Pasta
Parmesan

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Krämig pasta med biff och champinjoner

  • 40
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

En krämig pasta med biff och champinjoner. Jag använde ryggbiff men det går även bra med t.ex oxfilé, fläskfilé eller lövbiff. Pastan blir krämig och smakrik och går hyfsat snabbt att laga.

Steps

1
Done

Förberedelser

För att det ska vara lättare att skiva köttet tunt så fryser jag in det i ett par timmar innan. Då går det lättare! Detta är inget måste men ett tips.

2
Done

Hacka löken, champinjoner, vitlöken och skär köttet i tunna skivor.

3
Done

Fräs köttet i olja på hög värme tills det nästa är klart, salta lätt. Lägg över köttet på en tallrik och täck det så länge.
Värm på olja i pannan och fräs sedan löken tills den mjuknat en aning. Tillsätt champinjonerna och fräs dem tillsammans med löken tills champinjonerna släppt vätska. Ha i vitlöken och fräs en stund till.

4
Done

Ha i buljongen, creme fraiche, grädde, kinesisk soya, salt, peppar, balsamico och cayennepeppar efter smak. Låt koka upp och puttra i några minuter. Red med lite majstärkelse för en tjockare sås. Tillsätt köket. Låt koka upp igen och smaka av med salt, peppar, mer balsamico eller en nypa socker om det behövs.

5
Done

Servera såsen med pasta och toppa med parmesan!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
saffransgranola
previous
Saffransgranola
Saffransbullar med mandelmassa
next
Saffransbullar med mandelmassa
saffransgranola
previous
Saffransgranola
Saffransbullar med mandelmassa
next
Saffransbullar med mandelmassa

Add Your Comment