Ingredients
-
500g Svamp
-
1 msk Kinesisk soya
-
1.5 msk Kantarellfond
-
2 st Vitlöksklyftor
-
1 msk Smör
-
5 dl Vispgrädde
-
1 tsk Timjan
-
2 msk Persiljaatt toppa med
-
Saltefter smak
-
Pepparefter smak
-
1.5 tsk Citron
-
1 msk Majsstärkelseev. för en tjockare sås
-
500 g Pastamin pastasort heter radiatore
Directions
Krämig svampasta. En perfekt pasta som är god och enkel att laga. Hemligheten föra att lyckas med en god svampa är att balansera syra, sötma och fett. Man vill ha den gräddig och men inte för fet, är den det kan man tillsätta lite citron då balanseras även sötman upp.
Steps
1
Done
|
Skiva och stek svampen länge tills den får en yta. |
2
Done
|
Börja koka pastan. Pressa vitlök över svampen och ha i en klick smör mot slutet. Tillsätt grädde (spara lite för att blanda ut maizenan med) tillsätt fond, soya, salt, peppar, timjan, persilja och lite citron . Låt puttra en stund och tillsätt sedan utblandad maizena. |
3
Done
|
Smaka av, ha i persiljan och tillsätt till slut pastan. Servera! |