0 0
Krämig svamppasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500g Svamp
1 msk Kinesisk soya
1.5 msk Kantarellfond
2 st Vitlöksklyftor
1 msk Smör
5 dl Vispgrädde
1 tsk Timjan
2 msk Persilja att toppa med
Salt efter smak
Peppar efter smak
1.5 tsk Citron
1 msk Majsstärkelse ev. för en tjockare sås
500 g Pasta min pastasort heter radiatore

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Krämig svamppasta

  • 30 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Krämig svampasta. En perfekt pasta som är god och enkel att laga. Hemligheten föra att lyckas med en god svampa är att balansera syra, sötma och fett. Man vill ha den gräddig och men inte för fet, är den det kan man tillsätta lite citron då balanseras även sötman upp.

Steps

1
Done

Skiva och stek svampen länge tills den får en yta.

2
Done

Börja koka pastan. Pressa vitlök över svampen och ha i en klick smör mot slutet. Tillsätt grädde (spara lite för att blanda ut maizenan med) tillsätt fond, soya, salt, peppar, timjan, persilja och lite citron . Låt puttra en stund och tillsätt sedan utblandad maizena.

3
Done

Smaka av, ha i persiljan och tillsätt till slut pastan. Servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kladdkaka med nutellamousse
previous
Chokladkaka med Nutellamousse
next
Saffranslängd med mandelmassa
Kladdkaka med nutellamousse
previous
Chokladkaka med Nutellamousse
next
Saffranslängd med mandelmassa

Add Your Comment