Ingredients
- 2 st Paprika röd
- 1 st Broccoli
- 3 st Morötter
- 1 burk Minimajs
- 500g Kyckling
- 2 st Vitlöksklyftor
- 1 st Chili
- 150 g Sockerärtor
- Rapsoljaatt steka i
-
Såser
- 1.5 dl Sötsursås
- 2 msk Japansk soya
- 1 dl Oystersås
- 2 msk Fisksås
-
Tillbehör
- Risnudlar
Directions
Kycklingwok med risnudlar! Jag Älskar wok! Det är så gott och går enkelt att göra vegetariskt eller veganskt också.
Det går även bra att ha i blomkål, vattenkastenjer eller någon annan grönsak istället för några utav de grönsakerna jag hade i. Välj dina favoritgrönsaker helt enkelt!
Steps
1 Done | Börja med att hacka alla grönsaker och kycklingfilén. Hacka grönsakerna i olika former. |
2 Done | Fräs vitlök och chili i olja (låt den inte få för mycket färg) i en stor wokpanna. Tillsätt paprikan och stek den tills den mjuknat upp. Fräs resten av grönsakerna i omgångar. De ska fortfarande ha lite krisp i sig. Lägg över i en skål så länge. |
3 Done | Stek kycklingen med lite vitlök tills den nästan är helt genomstekt. |
4 Done | Blanda ihop alla grönsaker med kycklingen i pannan. |
5 Done | ServeraServera med risnudlar eller ris om du föredrar det! |