Ingredients
-
2 st Paprika röd
-
1 st Broccoli
-
3 st Morötter
-
1 burk Minimajs
-
500g Kyckling
-
2 st Vitlöksklyftor
-
1 st Chili
-
150 g Sockerärtor
-
Rapsoljaatt steka i
-
Såser
-
1.5 dl Sötsursås
-
2 msk Japansk soya
-
1 dl Oystersås
-
2 msk Fisksås
-
Tillbehör
-
Risnudlar
Directions
Kycklingwok med risnudlar! Jag Älskar wok! Det är så gott och går enkelt att göra vegetariskt eller veganskt också.
Det går även bra att ha i blomkål, vattenkastenjer eller någon annan grönsak istället för några utav de grönsakerna jag hade i. Välj dina favoritgrönsaker helt enkelt!
Steps
1
Done
|
Börja med att hacka alla grönsaker och kycklingfilén. Hacka grönsakerna i olika former. |
2
Done
|
Fräs vitlök och chili i olja (låt den inte få för mycket färg) i en stor wokpanna. Tillsätt paprikan och stek den tills den mjuknat upp. Fräs resten av grönsakerna i omgångar. De ska fortfarande ha lite krisp i sig. Lägg över i en skål så länge. |
3
Done
|
Stek kycklingen med lite vitlök tills den nästan är helt genomstekt. |
4
Done
|
Blanda ihop alla grönsaker med kycklingen i pannan. |
5
Done
|
ServeraServera med risnudlar eller ris om du föredrar det! |