Ingredients
-
300 g Laxfilé
-
0.5 st Gurka
-
1 st Rödlök
-
1 st Sallad
-
150 g Rödkål
-
Srirachafärskost
-
200 g Färskost
-
1 dl Sriracha mayo
-
Vinägrett
-
2 cm Chili
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 st Lime
-
1 msk Lönnsirap
-
Övrigt
-
1 paket Tortilla6 st stora
Directions
Laxwrap – god laxwrap med rödkål och srirachafärskost. Älskar wraps! Går att variera på så många sätt, går snabbt att laga och är smidigt att ta med ut. I den här wrapen har jag stekt laxen saftig och parat ihop den med grönsaker, srirachafärksost och en sötsyrlig vinägrett.
Steps
1
Done
|
GrönsakernaStrimla kålen, skiva gurkan och mandolina rödlöken. |
2
Done
|
Vinägrett och såsBlanda ihop färksosten och srirachan i en skål. Blanda ihop alla ingredienser tilll vinägretten i en annan skål. |
3
Done
|
LaxenVärm en panna med lite olja. Salta laxen. Stek laxen ca 2 min per sida eller tills den uppnår ca 48 grader, då får du riktigt saftigt lax som är lite ljusrosa inuti, men vill du ha den helt stekt så stek lite mer. |
4
Done
|
Gör wrapenBre på färkostsriachan på hela tortillabrödet. Lägg på sallad och alla grönsaker. Lägg laxen ovanpå grönsakerna och toppa med lite vinägrett. Stäng igen wrapen och servera! |
One Comment Hide Comments
Så gott och enkelt! Pricken över i var vinigrätten.