Ingredients
-
3 dl Vetemjöl
-
2 dl Grahamsmjöl
-
2 st Ägg
-
2 dl Naturell yoghurt
-
1 tsk Bakpulver
-
25 g Bladspenat
-
1 nypa Salt
-
100 g Fetaost
-
8 st Soltorkade tomater
-
0.5 dl Rapsolja
Directions
Matiga muffins med soltorkade tomater och fetaost. Passar perfekt till både frukost, mellanmål eller som tillbehör till t.ex soppa. De är godast nygräddade men går även bra att frysa in och ta fram.
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 200º och smörj en muffinsplåt eller använd muffinsformar. |
2
Done
|
|
3
Done
|
Klicka ut i muffinsformar som du smort med lite olja. Grädda ca 20 min mitt i ugnen. Låt svalna en kortis och servera sen! |
2 Comments Hide Comments
Vad är det gröna i muffins en, det finns inte i receptet!
oj det har jag visst glömt skriva! Det är spenat! 🙂