Ingredients
-
Dressing
-
1.5 dl Majonnäs
-
1 tsk Dijonsenap
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 dl Persilja
-
Salt
-
Peppar
-
Övriga tillbehör
-
4 st Brödskivor
-
10 st Kvisttomater
-
0.5 st Rödlök
-
1 st Avokado
-
4 blad Romansallad
-
4 skivor Ost
-
6 skivor Kalkonskinka
Directions
Middagsmacka – en matig macka som passar perfekt till middag eller brunch. Färkt bröd, ugnrostade tomater, ost, kalkon och en god dressing blir en väldigt god kombo. Tunt skivad rödlök som fått ligga i kallt vatten får vi inte heller glömma! Den här mackan blir matig, mättande och väldigt god.
Steps
1
Done
|
DressingenFinhacka persilja och blanda ihop med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar. |
2
Done
|
Tomaterna och löken.Mandolia rödlöken och lägg den i en skål med kallt vatten. Låt de ligga en stund så blir de mildare i smaken. Stek tomaterna i en panna med lite olja i ett par minuter till de mjuknat något och fått färg undertill. Ha på ett stänkskydd. |
3
Done
|
Montera mackanRosta brödet i lite smör. Bre på dressingen och lägg sedan på sallad, avokado, tomater, rödlök, skinka och ost. Avsluta med ett till bröd med dressing på. Servera direkt! |