Ingredients
-
Dressing
- 1.5 dl Majonnäs
- 1 tsk Dijonsenap
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 dl Persilja
- Salt
- Peppar
-
Övriga tillbehör
- 4 st Brödskivor
- 10 st Kvisttomater
- 0.5 st Rödlök
- 1 st Avokado
- 4 blad Romansallad
- 4 skivor Ost
- 6 skivor Kalkonskinka
Directions
Middagsmacka – en matig macka som passar perfekt till middag eller brunch. Färkt bröd, ugnrostade tomater, ost, kalkon och en god dressing blir en väldigt god kombo. Tunt skivad rödlök som fått ligga i kallt vatten får vi inte heller glömma! Den här mackan blir matig, mättande och väldigt god.
Steps
1 Done | DressingenFinhacka persilja och blanda ihop med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar. |
2 Done | Tomaterna och löken.Mandolia rödlöken och lägg den i en skål med kallt vatten. Låt de ligga en stund så blir de mildare i smaken. Stek tomaterna i en panna med lite olja i ett par minuter till de mjuknat något och fått färg undertill. Ha på ett stänkskydd. |
3 Done | Montera mackanRosta brödet i lite smör. Bre på dressingen och lägg sedan på sallad, avokado, tomater, rödlök, skinka och ost. Avsluta med ett till bröd med dressing på. Servera direkt! |