0 0
Nachos med svarta bönor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 g Nachochips
150 g Riven ost
Bönorna
ca 350 g Svarta bönor
2 tsk Spiskummin
1 tsk Paprikapulver
1 tsk Chilipulver
1 st Vitlöksklyftor
1 msk Rapsolja
Salt
Peppar
Topping
Guacamole
Rödlök
Blandsallad
Körsbärstomater
Salsasås
Majs

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Nachos med svarta bönor

  • 25
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Bönorna

  • Topping

Directions

Share

Nachos med svarta bönor toppat med ost som fått smälta i ugnen och sen guacamole, salsasås, sallad, rödlök, majs och tomater. Lite gräddfil hade vi också till! Så himla gott. Tycker bönorna passar så bra till och det blir till och med godare än köttfärs. Testa gärna! Jag marinerar bönorna med lite kryddor, men det går också bra med en färdig kryddmix om man inte har kryddorna hemma. Servera som nachoplåt eller nachotallrik!

Steps

1
Done

Förberedelser

Sätt ugnen på 200 g. Hacka alla grönsaker och gör guacamolen.

2
Done

Bönorna

Sila av och skölj bönorna. Blanda den sedan med alla spiskummin, paprikapulver, chilipulver, vitlök, salt,olja och peppar i en skål. Stek bönorna i lite olja till de blir varma och lite lite mosiga. Ställ åt sidan.

3
Done

Klä en plåt med bakplåtspapper och täck med nachochips. Häll på bönorna och strö över osten.
Skjutsa in plåten i ugnen i ca 5-6 min eller tills osten smält.

4
Done

Toppa nachosen med sallad, rödlök, tomat, majs, guacamole och salsassås (du kan antingen lägga på toppingen direkt på plåten eller göra det på separata tallrikar).

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
nyttiga snickers på 5 ingredienser
previous
Snickers bars – på endast 5 ingredienser
färsfyllda paprikahalvor
next
Goda och enkla färsfyllda paprikahalvor
nyttiga snickers på 5 ingredienser
previous
Snickers bars – på endast 5 ingredienser
färsfyllda paprikahalvor
next
Goda och enkla färsfyllda paprikahalvor

Add Your Comment