Ingredients
-  Biff
-  450 g Lövbiff
-  1 msk Neutral olja
-  1 msk Japansk soya
-  2 msk Ingefära
-  1 st Vitlöksklyftor
-  2 msk Majsstärkelse
-  1 tsk Bakpulver
-  Såsen
-  4 msk Hoisinsås
-  2 msk Oystersås
-  3 msk Japansk soya
-  1 msk Kinesisk soya
-  1 dl Vatten
-  Övrigt
-  200 g Äggnudlar
-  300 g Bambuskott
-  1 knippe Salladslök
Directions
Biff med bambuskott och nudlar. Lyxigt och gott! Du kan även servera med ris. Äter du inte biff så testa med tofu istället!
Steps
| 1 Done | BiffenBörja med biffen. Strimla den och blanda sedan med olja, bakpulver, majstärkelse, vitlök, ingefära, japansk soja. Låt stå och marineras i ca 30 min. | 
| 2 Done | SåsenBlanda alla ingredienser till såsen i en skål. | 
| 3 Done | Nudlar, bambuskott och salladslökKoka nudlar. Sila av bambuskott och strimla salladslöken. | 
| 4 Done | Börja stekaStek biffen i olja på hög värme tills den fått färg vänd i bambuskott och sås. Woka ihop i 2-3minuter. Vänd sedan i lite av nudlarna åt gången och blanda ihop. Vänd i salladslöken (spara till topping). Blanda ihop och smaka av med mer soja (om det behövs mer salt) eller mer oystersås/hoisin). Servera! | 
2 Comments Hide Comments
Vilken olja? Hur mycket?
Ojojoj säger jag bara. Vilket recept detta var! Fruktansvärt gott och lätt att göra. Tack!