• Home
  • Sallader
  • Panerad avokado med sallad och srirachamajonnäs
0 0
Panerad avokado med sallad och srirachamajonnäs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Panerad avokado med sallad och srirachamajonnäs

  • 40
  • Medium

Ingredients

  • Sallad

Directions

Share

Panerad avokado med sallad och srirachamajonnäs! Det enda svåra med den här rätten är att hitta bra avkoado hehe, det är ju alltid ett lotteri! Men att panera och steka går väldigt smidigt. Viktigt att du inte vänder på avokadon för tidigt så att du inte stör paneringen. Vänta tills den är gyllene och försök sedan steka jämt på alla sidor och stek på medelhög värme så den hinner få en fin yta.

Steps

1
Done

Dela avokadon och gröp ur den försiktigt. Dela varje halva i 3 eller 4 klyftor beroende på hur stor avokadon är.

2
Done

Vispa upp ägg i en skål och häll sedan upp mjöl som du blandar ner lite salti, och panko i en annan.

Vänd först avokadon i mjöl, sen i ägg och sist i panko. Repetera tills alla klyftor är doppade.

3
Done

Värm en panna med rikligt med rapsolja. Stek avokadon på medelvärme tills den är gyllene och krispig.

4
Done

Sallad

Blanda ihop önskad mängd bland sallad, sojabönor, mango, rödlök (picklad eller rå) och servera tillsammans med avokadon och srirachamajonnäs.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
jordubbssirap
previous
Jordgubbssirap – gott till yoghurt och pannkakor
ugnsrostad blomkål
next
Ugnsrostad blomkål med tandoorimarinad
jordubbssirap
previous
Jordgubbssirap – gott till yoghurt och pannkakor
ugnsrostad blomkål
next
Ugnsrostad blomkål med tandoorimarinad

Add Your Comment