Ingredients
-
3 st Avokado
-
2 st Ägg
-
Panko
-
Vetemjöl
-
Salt
-
Rapsolja
-
Sallad
-
Mango
-
Sojabönor
-
Blandsallad
-
Sriracha mayo
-
Rödlök
Directions
Panerad avokado med sallad och srirachamajonnäs! Det enda svåra med den här rätten är att hitta bra avkoado hehe, det är ju alltid ett lotteri! Men att panera och steka går väldigt smidigt. Viktigt att du inte vänder på avokadon för tidigt så att du inte stör paneringen. Vänta tills den är gyllene och försök sedan steka jämt på alla sidor och stek på medelhög värme så den hinner få en fin yta.
Steps
1
Done
|
Dela avokadon och gröp ur den försiktigt. Dela varje halva i 3 eller 4 klyftor beroende på hur stor avokadon är. |
2
Done
|
Vispa upp ägg i en skål och häll sedan upp mjöl som du blandar ner lite salti, och panko i en annan. Vänd först avokadon i mjöl, sen i ägg och sist i panko. Repetera tills alla klyftor är doppade. |
3
Done
|
Värm en panna med rikligt med rapsolja. Stek avokadon på medelvärme tills den är gyllene och krispig. |
4
Done
|
SalladBlanda ihop önskad mängd bland sallad, sojabönor, mango, rödlök (picklad eller rå) och servera tillsammans med avokadon och srirachamajonnäs. |